Την επιστροφή στις νίκες έψαξε ο Ατρόμητος που υποδέχθηκε τον Βόλο για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με τον Γιουμπιτάνα, αλλά έμειναν με δέκα παίκτες λίγο πριν το ημίχρονο χάρις σε αποβολή του Μπρόρσον.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και να γυρίζουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στη συνέχεια έμειναν κι εκείνοι με παίκτη λιγότερο, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Προηγήθηκε ο καλύτερος Ατρόμητος αλλά έμεινε με 10 παίκτες

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν αναγνωριστικά στον αγωνιστικό χώρο με το πρώτο τέταρτο να μην έχει πολλές φάσεις. Ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για απευθείας κόκκινη στο φάουλ του Ασεχνούν στο 17ο λεπτό, αλλά ο διαιτητής μετά και την παρέμβαση του VAR παρέμεινε στη κίτριτη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Φαν Βέερτ, εκεί που ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το τελείωμα του "έγλυψε" το δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Καλογερόπουλο στο 33ο λεπτό, με τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων να παίρνει την κεφαλιά από τη καρδιά της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ.

Η πίεση των Περιστεριωτών συνεχίστηκε και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 41ο λεπτό. Το τέρμα πέτυχε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο ο Γιουμπιτάνα, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα με το μυτάκι και νίκησε τον Κόβατς.

Ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο τελείωσε άσχημα όμως για τους γηπεδούχους, καθώς έμειναν με δέκα παίκτες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε αντίθεση με τη φάση του 17ου λεπτού ο Σιδηρόπουλος άλλαξε την απόφαση του και απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μπρόρσον.

Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά για τον Βόλο με πρωταγωνιστή τον Κόζτα

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Τσιγγάρα να κάνει το 3-1, αλλά ο Έλληνας μέσος έχασε την ισορροπία και δεν μπόρεσε να τελειώσει όπως θα ήθελε τη φάση.

Ο Βόλος μετά και τις αλλαγές που έκανε άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του και να γίνεται επικίνδυνος μπροστά στην εστία του Χουτεσιώτη, με τον Κόζτα να βρίσκεται σε τετ α τετ, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων γλίτωσε την ισοφάριση στο 62ο λεπτό.

Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων αφού δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 λίγο νωρίτερα αποφάσισε να στρώσει τη μπάλα στον Γκλάβτσιτς, ο οποίος δε λάθεψε και με πολύ ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για την ομάδα του στο 66ο λεπτό.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν είχαν ήδη δεχθεί την ανατροπή. Ο Κόζτα αυτή τη φορά από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με προβολή από κοντά έκανε το 1-2 για τον Βόλο.

Μεγάλες ευκαιρίες για τον Ατρόμητο που δεν κατάφερε να ισοφαρίσει

Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέποντας πως η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Καρλίτος, ο οποίος στις πρώτες του επαφές με τη μπάλα, βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-2, αλλά το πολύ δυνατό του σουτ βρήκε στο δοκάρι του Κόβατς στο 75ο λεπτό.

Στην επόμενη φάση του αγώνα ήταν η ώρα των φιλοξενούμενων να μείνουν με παίκτη λιγότερο, με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, Γκλάβτσιτς, να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αθανασίου και πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.


Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία)Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Τσιγγάρας (77' Μίχορλ), Ουεντραόγκο, Γιουμπιτάνα (46' Τσακμάκης), Μπακού (77' Γκονσάλεζ), Φαν Βεερτ (66' Καρλίτος), Ουάρντα

Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας (46' Σουντγκρεν), Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54' Τσοκάνης), Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν (54' Άλτμαν), Κόσζτα