Ένας από τους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους είναι ο Στέφανος Τζίμας. Ο επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ επέστρεψε στα γήπεδα μετά από την τιμωρία που δέχθηκε και σκόραρε για την Νυρεμβέργη, χαρίζοντας της την νίκη απέναντι στην Πρόισεν Μίνστερ.

Επέστρεψε στα γήπεδα και σκόραρε ξανά ο Τζίμας

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ήδη απασχολήσει αρκετούς μάνατζερ με τις λιγοστές εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένας επιθετικός που... μυρίζεται το γκολ και σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει το αποδεικνύει περίτρανα.

Ο 18χρονος στράικερ δόθηκε δανεικός στην Νυρεμβέργη και έχει ως προπονητή έναν από τους μεγαλύτερους κίλερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, τον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος φροντίζει για τα καλά να του μάθει το ρόλο του επιθετικού.

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Πρόισεν Μίνστερ επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα μετά την τιμωρία που είχε από τον αγώνα κόντρα στην Ουλμ, με τον διαιτητή να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω χειρονομιών που έκανε στην κερκίδα.

Ο Τζίμας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 8ο λεπτό και παρά την ανατροπή που έκαναν οι φιλοξενούμενοι μέσα σε λίγα λεπτά, η Νυρεμβέργη κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2, χάρις στα γκολ των Γιαντέρ και Καραφιάτ στην όγδοη αγωνιστική της Bundesliga 2.