Το αήττητο σερί της ΑΕΚ "έσπασε" στο Αγρίνιο. Η "Ένωση" γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή Super League από τον Παναιτωλικό που με "χρυσό" σκόρερ τον Λουίς πήρε τη νίκη με 1-0, με τον Ματίας Αλμέιδα να στέκεται σε δηλώσεις του στο γεγονός ότι όταν η ομάδα του δέχθηκε το γκολ βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο με 10 παίκτες λόγω της απουσίας του Βίντα, ενώ προχώρησε σε μια υπέροχη κίνηση μετά τη λήξη της αναμέτρησης με... πρωγωνιστές μικρούς φιλάθλους των γηπεδούχων.

Η εξήγηση του Αλμέιδα για την ήττα της ΑΕΚ και οι selfies με φίλους του Παναιτωλιικού

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ματίας Αλμέιδα εστίασε στη φάση που δέχθηκε το γκολ η "Ένωση" σημειώνοντας πως ο Παναιτωλικός σκόραρε όταν και η ομάδα του είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω του ότι ο Βίντα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω για το χτυπήμα στο κεφάλι του, με τον Αργεντινό τεχνικό να τονίζει ότι αυτά τα τρία λεπτά στο ποδόσφαιρο είναι... πολλά!

Oι δηλώσεις του Αλμέιδα:

"Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε το παιχνίδι σε δύο μέρη. Στο πρώτο τα πήγαμε καλά, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο συνεχίσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και επιμείναμε, όμως ο αντίπαλος σκόραρε όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ο Βίντα ήταν σχεδόν τρία λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου για ένα χτύπημα στο κεφάλι και τρία λεπτά στο ποδόσφαιρο είναι πολλά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4o3flsc449t)
Πολύ όμορφες εικόνες και αυτές που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο συνάλαβε ο φακός της COSMOTE TV μετά το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού όταν και ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε τα χέρια του σε μικρούς φίλους του Παναιτωλικού και έκανε high five τη στιγμή που περνούσε δίπλα από την εξέδρα και μάλιστα έβγαλε και selfies δείχνοντας για ακόμη μια φορά το ήθος του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4o3flsis1m9)