Με φόντο την άνοδο στα... μεγάλα σαλόνια ο Πανιώνιος συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League 2! Μετά την εντός έδρας νίκη του κόντρα στα Χανιά, ο "Ιστορικός" ταξίδεψε στο Άργος για να "μονομαχήσει" με τον Παναργειακό για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλουκαι οι "κυανέρυθροι" με πειστική εμφάνιση πανηγύρισαν το διπλό επικρατώντας με 2-0.

Στουπής και Κολοβός "υπέγραψαν" τους τρεις βαθμούς για τους φιλοξενούμενους, ενώ με 9 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου πραγματοποίησε η σπουδαία μεταγραφική "βόμβα" της ομάδας, Ντένις Τσερίσεφ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4onrk2b9495)

Έφυγε με το διπλό από το Άργος και συνεχίζει αήττητος ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Στουπή ο οποίος μετά από γύρισμα του Βερνάδου, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Καραργύρης που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4olwhwt0by9)

Στο 15ο λεπτό, ο Καρέλης είχε καθοριστική επέμβαση σε διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο Κολοβός μέσα από την περιοχή και είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, με τον παίκτη του Παναργειακού να "σώζει" την ομάδα του και να την... γλιτώνει από το γκολ!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4om4dj95z0x)

Ο "Ιστορικός" είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργούσε διαρκώς κινδύνους και στο 17ο λεπτό απείλησε ξανά με ψιλοκρεμαστό σουτ του Γκίνη στο οποίο είχε "απάντηση" ο Καραργύρης ο οποίος ήταν ξανά... εκεί και με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ απομακρύνοντας τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4om98hy6zep)

Λίγο έλειψε να γίνει το 0-1 από τον Πανιώνιο στο 26ο λεπτό με τον Φελίσιο που μετά από φάση διαρκείας δοκίμασε διαγώνιο πλασέ, όμως ο Αλιατίδης σαν από... μηχανής Θεός και "φύλακας" άγγελος της εστίας του Παναργειακού, έσωσε τη μπάλα πάνω στην γραμμή με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4omccsfvj01)

Το ματς έγερνε υπέρ του Πανιωνίου που απειλούσε διαρκώς όμως τα... χαλασούσε στην τελική ενέργεια και στο 30ο λεπτό ήταν η στιγμή που βρήκε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο! Μετά από φάση δαρκείας, ο Στουπής εξαπέλυσε "βολίδα", έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους "κυανέρθρους" που πέρασαν μπροστά στο σκορ με 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4omgpph3va1)

Στο 33ο λεπτό μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση και είχαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το φέρουν το ματς σε απόλυτη ισορροπία ωστόσο ο Καμπράν δεν κατάφερε μετά από συρτή σέντρα να κάνει την προβολή με αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτη η φάση για τον Παναργειακό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4omp0obpbyx)

Ο Πανιώνιος έψαχνε το γκολ που θα "κλείδωσε" τη νίκη και το βρήκε στο 70ο λεπτό με τον Κολοβό ο οποίος μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, έκανε προσποιήσεις στην περιοχή και πλάσαρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και "σφραγίζοντας" παράλληλα το διπλό για την ομάδα του με το τελικό 0-2.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4onjigobk6x)

Στο 86ο λεπτό, ο Παναργειακός έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Καρέλης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (90') οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Παναγιώτου.

Παναργειακός: Καραργύρης, Παναγιώτου, Σάαντο, Καρέλης, Αλιατίδης, Τσάνι, Τσιώλης, Κωστικά, Κουγιανπά, Καρντόζα, Καμπράν.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Στούπης, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη, Κολοβός, Βενάρδος, Φελίτσιο, Πιερτζακόμι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4oo3phsv8ld)