Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το εντός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ ο Ντάνι Καρβαχάλ. Οι χειρότεροι φόβοι όχι απλά επιβεβαιώθηκαν αλλά η διάγνωση εκτός από ρήξη πρόσθιου συνδέσμου έδειξε και ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου αλλά και ιγνυακού τένοντα στο δεξί του πόδι.

Μετά τα άσχημα μαντάτα, η "Βασίλισσα" έδειξε έμπρακτα την στήριξη στον παίκτη της ανακοίνωνοντας ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό αμυντικό για την ανανέωση του το συμβόλαιο του μέχρι το 2026!


Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Καρβαχάλ και η υπέροχη κίνηση της Ρεάλ με την ανανέωση

Το χειρότερο σενάριο για τον Ντάνι Καρβαχάλ επιβαιώθηκε και το πλήγμα είναι τεράστιο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη ρήξη πρόσθιου συνδέσμου, έξω πλάγιου συνδέσμου αλλά και ιγνυακού τένοντα που υπέστη ο Ισπανός αμυντικός στο δεξί του πόδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο της σεζόν και καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Οι "μερένχες" μέσω ανακοίνωσής τους, ενημέρωσαν ότι ο έμπειρος αμυντικός θα περάσει την πόρτα του χειρορυγείου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποκατάστασή του με στόχο την ομαλή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Το χρονικό της απουσίας του δεν έχει μέχρι στιγμής διευκρινιστεί και όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του.

Θέλοντας νε δείκη έμπρακτα τη στήριξή της στον Καρβαχάλ, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό αμυντικό για την ανανέωση του σμβολαίου του μέχρι το 2026, μια υπέροχη κίνηση της διοίκησης που δείχνει στον 32χρονο οπισθοφύλακα ότι βρίσκεται στο πλευρό του στην δύσκολη δοκιμασία που περνάει.