Το δεύτερο σκέλος της τρίτης αγωνιστικής της Super League 2 ήταν συναρπαστικό, με την Κηφισιά να επικρατεί σε μία απίστευτη ματσάρα της ΑΕΚ Β' με 4-2, ενώ η Καλαμάτα παρέμεινε στην κορυφή παρά την ισοπαλία στην έδρα του Αιγαλέου. Ισόπαλη χωρίς τέρματα ήρθε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα και της Νίκης Βόλου.

Μεγάλη νίκη της Κηφισιάς επί της ΑΕΚ Β' στη Super League 2

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Κηφισιάς στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Β', καθώς στην πρώτη κιόλας φάσης της στο παιχνίδι κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Παντελίδη να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή κίνηση του Τετέι και να κάνει το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4op7awy88k1)
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει για τους φιλοξενούμενους, με τον Σόσα δύο λεπτά αργότερα να κινείται έξυπνα στο χώρο και να βρίσκει τη μπάλα μπροστά του μετά την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4opqsjeu3e1)
Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στην αναμέτρηση υπήρξε ακόμη ένα πολύ ωραίο γκολ από πλευράς Κηφισιάς, με τον Ρόχα να αναλαμβάνει την εκτέλεση φάουλ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Θεοχάρη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη γωνία του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4opwdh8ey9d)
Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί όμως και έψαξαν να βρουν και τρίτο γκολ για να "ηρεμήσουν" με τον Μάναλη να κάνει πραγματικότητα τα σχέδια της ομάδας του, καθώς ο Ρόχα με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ τον βρήκε μέσα στην περιοχή και εκείνος με κεφαλιά "έγραψε" το 3-1 που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4opyrn209ih)
Η Κηφισιά μπήκε με τον ίδιο αέρα και στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 4-1, αλλά εκείνη που σκόραρε τελικά ήταν η ΑΕΚ Β' με πρωταγωνιστή ξανά τον Σόσα, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 3-2 στο 57ο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4or6sbaqn2h)
Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Σμπώκος στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να κάνει πολύ ωραία την κίνηση στην πλάτη της άμυνας της "Ένωσης" και να πλασάρει πολύ ωραία τον Θεοχάρη για να ολοκληρώσει το θρίαμβο της ομάδας του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ornn5x5w3t)

Έμειναν στο μηδέν ΠΑΣ Γιάννινα και Νίκη Βόλου - Πήρε την ισοπαλία το Αιγάλεω κόντρα στην Καλαμάτα

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας που διεξήχθη την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τη Νίκη Βόλου και έμεινε στο 0-0, έχοντας τη πρώτη απώλεια βαθμών στη Super League 2, καθώς είχε ξεκινήσει με 2/2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στην αναμέτρηση ανήκε στους γηπεδούχους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την προσπάθεια του Δούμα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Τσέλιου που κινδύνευσε αρκετά αλλά κατάφεραν να διατηρήσει μέχρι το φινάλε ανέπαφη την εστία του.

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο Αιγάλεω, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Καλαμάτα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν χάρις σε γκολ του Μέντες Μορέιρα που άφησε την ΑΕ Λεμεσού για την ομάδα της Μεσσηνίας.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ως στόχο ένα γρήγορα γκολ ισοφάρισης και το πέτυχαν με τον Παύλο Καρβούνη στο 54ο λεπτό του αγώνα, με τον νεαρό μέσο που μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναθηναϊκό και έμεινε ελεύθερος. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.