Απίθανο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League, το οποίο έληξε με 3-2 υπέρ της Κρητική ομάδας. Τέσσερα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, οπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0, ισοφαρίστηκαν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν ευκαιρίες και τελικά βρήκαν τρίτο γκολ με πέναλτι του Ταξιάρχη Φούντα.

Ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ με τους Μπρεσάν, Τιάγκο Νους (κορυφαίος του αγώνα έχοντας ασίστ και κερδισμένο πέναλτι) και ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε προσωρινά με τους Μπετανκόρ, Φαρές σε ένα ματς της Super League, όπου είχε έντονο σασπενς και το αποτέλεσμα ήταν εύθραυστο έως το φινάλε.

Μπρεσάν και 1-0 ο ΟΦΗ

Το ματς πήρε άγρια μορφή από το ξεκίνημα του με τον ΟΦΗ να ήταν αυτός που βρήκε γκολ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ματέους Μπρεσάν να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο Νους. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πανσερραϊκός παραλίγο να ισοφαρίσει με τον Στάικο να κάνει δυνατό σουτ και την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυνόμενων κι ενώ πήγαινε προς τα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Τιάγκο Νους

Τόσο ο Πανσερραϊκός, όσο και ο ΟΦΗ συνέχιζαν να παίζουν ανοικτά με αποτέλεσμα να βρίσκονται εύκολα στις αντίπαλες περιοχές και να δημιοργούν φάσεις για γκολ. Καθώς το παιχνίδι παρέμενε ανοικτό, ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 26' με τον δραστήριο Τιάγκο Νους, ο οποίος είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες της κρητικής ομάδας.

Απίθανη ανατροπή ο Πανσερραϊκός με γκολ των Μπετανκόρ, Φαρές

Το άγχος και η πίεση μεγάλωσε για τον Πανσερραϊκό, αλλά κατάφερε να μειώσει με τον Μπετανκόρ στο 28'. Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία στο 39' για να ισοφαρίσει.

Αυτό που δεν πέτυχε ο Μπετανκόρ στο 39' το πέτυχε ο Φαρές στο 45', κάνοντας το 2-2 για τον Πανσερραϊκό. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να είχαν 7 τελικές, τις 3 στην εστία και τους αντιπάλους τους να είχαν τέσσερις τελικές, όλες στην εστία.


Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έγιναν πιο προσεκτικές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως. Πάντως στο 55' ο ΟΦΗ πήγε να βάλει και τρίτο γκολ. Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Λούκα Γκουγκεσασβίλι, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά ο Σενγκέλια δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στην κενή εστία.

Το θέμα ήταν πως οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί, στις λίγες φάσεις που έκαναν, με τον Νους να είχε δοκάρι στο 66' και ο ίδιος στο 72' να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Γκουγκεσασβίλι, αλλά ο κίπερ του Πανσερραϊκού έκανε σωτήρια επέμβαση.

Ο Φούντας έκανε το 3-2 για τον ΟΦΗ

Με βάση την εικόνα του ματς ο ΟΦΗ άξιζε το τρίτο γκολ και στο 89' το πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταξιάρχη Φούντα. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τιάγκο Νους, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού έβαλε ένα γκολ και είχε και μια ασίστ.

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας (64’ Ουαγκέ), Μπέργκστρομ (81’ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Δεληγιαννίδης (90' Χατζηστραβός), Φάρες, Στάικος, Λιάσος (64’ Ζέλεν), Τομάς, Τέρζιτς (46’ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος (73’ Αποστολάκης), Μπάκιτς (73’ Φούντας), Νους, Σενγκέλια (90' Σίλβα), Σαλσίδο (87' Γιουνγκ).