Έχει αρπάξει από τα... μαλλιά την ευκαιρία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χέρενφεν ο Δημήτρης Ράλλης! Στα 19 του χρόνια, ο νεαρός φορ με ελληνικές ρίζες και ολλανδική υπηκοότητα έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με την ικανότητα του στο σκοράρισμα. Το δεύτερό του γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, τον έβαλε σε λίστα με τον Κλας Γιαν Χούντελαρ!

Σκοράρει κατά ριπάς ο Δημήτρης Ράλλης με τη φανέλα της Χέρενφεν

Φανέλα βασικού για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πήρε ο Δημήτρης Ράλλης από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Χέρενφεν και το εξαργύρωσε ξανά με τον καλύτερο τρόπο αφού βρήκε για μια ακόμη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα το γκολ που πέτυχε ήταν αρκετά σημαντικό καθώς έδωσε στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το γρήγορο γκολ της Τσβόλε στο 3', ο 19χρονος φορ μετά από ωραία κάθετη εκτέλεσε ιδανική με κοντινό πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Ένα γκολ που τον έβαλε σε μια ξεχωριστή λίστα σύμφωνα με την Opta!

Συγκεκριμένα, έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ολλανδικού συλλόγου που σκοράρει στα πρώτα δυο παιχνίδια που ξεκινά ως βασικός, με το όνομά του να φιγουράρει ανάμεσα στους Μάαρτεν Ντε Γιονγκ, Αλόνφο Άλβες, Μπέντζαμιν Νίγκρεν και του Κλας Γιαν Χούντελαρ.