Ακόμα πιο κοντά προς τον τίτλο στη Σουηδία βρέθηκε η Μάλμε με το 1-1 κόντρα στην Βάρναμο, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο επόμενο παιχνίδι του στο Europa League. Το ίδιο συμβαίνει και με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, RFS, αναφορικά με τη Λετονία και το 3-0 επί της Νταουγκάβπλις. Όσο για τη Νιου Σεντς, εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Conference League, διακόπηκε το παιχνίδι της με την Μπρίτον για το πρωτάθλημα της Ουαλίας.

Η Μάλμε, η Σουηδία και ο Ολυμπιακός


Η Μάλμε, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Βάρναμο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Σουηδία.

Ο Μπολίν στο 55' έβαλε μπροστά στο σκορ την Μάλμε, με την Βάρναμο να βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι του Ζελίκοβιτς στο 89΄.

Μένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα και η Μάλμε είναι στην κορυφή και στο +10 από την δεύτερη Χάμαρμπι.

Διακόπηκε το ματς της Νιου Σεντς


Η βροχή διέκοψε το ματς της Νιου Σεντς με την Μπρίτον, εκτός έδρας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουαλίας. Το ματς της Νιου Σεντς, ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League, διεκόπη οριστικά στο 15ο λεπτό, χωρίς να υπάρχει σκορ.

Η Νιου Σεντ έχει δώσει 7 παιχνίδια, τέσσερα λιγότερα από τις άλλες ομάδες κι έχει 5 νίκες, ήττες, απέχοντας 11 βαθμούς από την κορυφή.



Ακάθεκτη η Ρίγα στη Λετονία


Για την Λετονία η Ρίγα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League, νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Νταουγκάβπλις για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ο Ικανουνίεκς έκανε το 1-0 στο 41' και το 2-0 στο 42', με τον Ναγκασάουα να διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90'+2.

Για την Ρίγας ήταν η 5η σερί νίκη, έχοντας 9 στα 10 τελευταία της και είναι στο +6 στην κορυφή με 4 αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε.