Η Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε για την Φρανκφούρτη με στόχο την επιστροφή της στις νίκες στη Bundesliga, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στην Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί είχαν το τρίποντο στο... τσεπάκι τους, αλλά ο Μαρμούς με εντυπωσιακό γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων "έγραψε" το τελικό 3-3.

Τρομερό πρώτο ημίχρονο με τέσσερα γκολ για Άιντραχτ και Μπάγερν

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μπάγερν Μονάχου να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί από νωρίς να βρει το γκολ με τον Ολίσε. Το τέρμα δεν άργησε να έρθει, με τον Τόμας Μίλερ να βρίσκει πολύ ωραία τον Κιμ, ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1 στο 15ο λεπτό.

Η αντίδραση από πλευράς Άιντραχτ δεν άργησε πολύ να έρθει, καθώς στο 22ο λεπτό ο Μαρμούς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κνάουφ και με πολύ ωραία κίνηση έκανε το 1-1 για την ομάδα του, με τον Νόιερ να μη μπορεί να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι δε σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν να παίζουν το "παιχνίδι" των αντεπιθέσεων. Σε μία από αυτές έφυγαν γρήγορα στην κόντρα με τον Μαρμούς να γίνει από εκτελεστής δημιουργός και να δίνει έτοιμο γκολ στον Εκιτίκε που έκανε το 2-1 από κοντά.

Η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση, καθώς στην επόμενη ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού κατάφεραν από τη πλευρά τους να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα, με τον Ουπαμεκανό να βλέπει τη μπάλα στα πόδια του μετά την αναμπουμπούλα που προέκυψε και από κοντά έκανε το 2-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ισοφάρισε στο φινάλε η Άιντραχτ και "έκλεψε" το βαθμό

Η Μπάγερν μπήκε στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο τρόπο σε σχέση με το πρώτο και στην πρώτη ουσιαστική απειλή της κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα, με τον Ολίσε να φέρνει τη μπάλα στο αριστερό και δυνατό πλασέ νίκησε τον Σάντος για το 2-3 στο 53ο λεπτό.

Κάτι που δεν κατάφερε από πλευράς φιλοξενούμενων τρία λεπτά αργότερα ο Τζόσουα Κίμιχ. Ο Γερμανός πολυθεσίτης βρήκε τη μπάλα μπροστά του, δοκίμασε το σουτ από μακριά, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε την απάντηση και έδιωξε σε κόρνερ.

Η Άιντραχτ άφησε αρκετά τη μπάλα στην Μπάγερν και προσπαθούσε να βρει χώρο στις αντεπιθέσεις όπως και στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είδαν το βαρύ "πυροβολικό" των Βαυαρών, Χάρι Κέιν να αποχωρεί τραυματίας και να χάνει κατά πιθανότητα την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ελλάδος.

Εκεί που όλα έμοιαζαν πως έχουν ολοκληρωθεί ο Μαρμούς έφυγε για ακόμη μία φορά στην πλάτη της άμυνας, νίκησε από κοντά τον Νόιερ και έκανε το 3-3, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να ξεσπάνε σε πανηγυρισμούς για τη πολύ σημαντική ισοπαλία που πήρε η ομάδας τους.