Με μία πολύ σημαντική απουσία αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Αγγλία για το Nations League, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Αποχώρησε τραυματίας από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ο Ιωαννίδης - Πλήγμα για την Εθνική Ελλάδος

Αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Super League, με το αποτέλεσμα να είναι 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο πριν ολοκληρωθεί όμως το πρώτο 45λεπτο ο Φώτης Ιωαννίδης αποχώρησε με τραυματισμό.

Ο 24χρονος επιθετικός αισθανόταν ενοχλήσεις από το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά προσπάθησε να μείνει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να ελεγχθεί η κατάσταση του, αλλά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό δεν τον άφησε.

Η αλλαγή αυτή φέρνει άγχος στην Εθνική Ελλάδος, η οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (10/10 21:45) την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ και ο τραυματισμός του Ιωαννίδη αλλάζει τα σχέδια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που τον είχε επιλέξει ως βασικό στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4oxm5m7d7k1)