Θα περίμενε κάποιος μια ανάνηψη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 7η αγωνιστική της Super League. Αντιθέτως, το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του τη φετινή περίοδο. Όμως, νίκησε και με αυτό το 2-0, ο "δικέφαλος" διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών παιχνιδιών. Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων σίγουρα θα τον βοηθήσει, παρ' ότι πέρασε από τη Βοιωτία και είναι πρώτος στη βαθμολογία.  

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Where is... PAOK? 

Δεν έπαιξε ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο ημίχρονο, ως ομάδα που οι παίκτες της, 48 ώρες πριν, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο. Η... καμία τελική του "δικέφαλου του Βορρά" το πρώτο μισάωρο, σε παιχνίδι που έπρεπε να μπει και να μην αφήσει αμφιβολία για την ισχύ του, είναι δείγμα ανασφάλειας. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, για να μην μπορεί να αποδώσει, σημαίνει ότι έχει σοβαρό θέμα το οποίο εκκολάπτεται στα ενδότερα. 

Μία ομάδα που απλώς ατύχησε στα προηγούμενα παιχνίδια της, θα έμπαινε με το μαχαίρι στα δόντια. Δεν βοήθησαν σε αυτό, πάντως, οι αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ντέγιαν Λόβρεν και Τζόναθαν Γκόμες έπαιξαν για πρώτη φορά, ενώ ο Ομάρ Κόλεϊ για δεύτερη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έβαλε βασικό τον Σόλα Σορετίρε. 

Έπρεπε, λοιπόν, να περάσουν 33' για να κάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο Τισουντάλι ύστερα από τον Τόμας Μουργκ. Ο Ολλανδός φορ έστειλε την μπάλα εκτός και αυτή ήταν η πρώτη τελική του "δικεφάλου" στο παιχνίδι. 

Στο 39', ο Λεβαδειακός απάντησε. Ο Χοσέ Ρομό είπε "ευχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ" για το... δώρο που του έκανε ο Μπακαγιόκο, όμως σούταρε έξω. 

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Ήθελε ενέργεια και πάθος ο Λουτσέσκου


Μετά την τρομερή ευκαιρία που έχασε ο Τζόναθαν Γκόμες στο 59', ένα τετ α τετ που απέκρουσε ο Γκαραβέλης, ο Λουτσέσκου έκανε αλλαγές. Ο Τάισον και ο Καμαρά ήθελε ο Ρουμάνος προπονητής να δώσουν παλμό στην ομάδα του. 

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Σε στημένη φάση στο 68' δεν φάνηκε κάτι μεμπτό, όμως ο VAR φώναξε το διαιτητή της αναμέτρησης, Χρήστο Βεργέτη, να δει μια μονομαχία του Γιαννιώτα με τον Γκόμες. Ο Βεργέτης χρέωσε, εν τέλει, με ποινή τον αμυντικό του ΠΑΟΚ. Όμως ο Κοτάρσκι βρήκε την μπάλα στο χτύπημα του Μπάλτσι, την έστειλε στο δοκάρι και έξω. 

Πάντως, ο ΠΑΟΚ παρέμενε υπνωτισμένος. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν ξανά στο γκολ, στο 72', με τον Γιαννιώτα να σουτάρει λίγο εκτός εστίας των φιλοξενούμενων. 

Γκολ με τον Ρομό κάτω 

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στο 86', αφού έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Καμαρά έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Από τον Λεβαδειακό ήταν έξαλλοι, αφού ο Χοσέ Ρομό είχε πέσει στο έδαφος τραυματισμένος και είχε μείνει κάτω για περίπου ένα λεπτό. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε την μπάλα και ο Βεργέτης δεν διέκοπτε το παιχνίδι, αφού δεν είχε χτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το γκολ και τις διαμαρτυρίες, που έφεραν και αψιμαχίες. 

Στο 90' έγινε η φάση που έφερε το δεύτερο γκολ. Ο Γκαραβέλης σταμάτησε τον Κωνσταντέλια, αλλά ο VAR κάλεσε τον Βεργέτη, που χρέωσε με πέναλτι τον Λιάγκα για χέρι. Ο Στέφαν Σβαμπ "κλείδωσε" τη νίκη στο 90+2'. 

Λεβαδειακός (Ν. Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Λιάγκας, Μορέιρα, Μεχία (64' Πλέγκας), Τσοκάι, Πεντρόσο (64' Κοστί), Μπάλτσι, Ζίνι (53' Γιαννιώτας), Ρομό. 
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (46' Βιεϊρίνια), Λόβρεν, Κόλεϊ, Γκόμεθ, Μπακαγιόκο (60' Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (71' Ντεσπόντοφ), Μουργκ (72' Κωνσταντέλιας), Σορετίρε (60' Τάισον), Τισουντάλι.