Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο μηδέν με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να είχαν τις ευκαιρίες τους για να βάλουν γκολ, αλλά οι Γιούρι Λοντίγκιν, Κωνσταντίνος Τζολάκης έδειξαν τις ικανότητες τους.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Τόνισε και την αναγκαστική αλλαγή του Φώτη Ιωαννίδη.

"Είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που είχαμε και τις ευκαιρίες, όμως πραγματικά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Μου έκανε εντύπωση ο διαιτητής, ο οποίος κάθε λίγο σταματούσε μία ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, συνέχεια σταματούσε τον αγώνα. Είχαμε καλές στιγμές και η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια. Κάναμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα, βεβαίως μας στοίχισε η έξοδος του Φώτη Ιωαννίδη. Σε κάθε στιγμή θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ozr8v3btrt)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ozjlkysum1)

Σπόραρ: "Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη"


Ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι.

"Τίποτα δεν πήγε στραβά. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Υπήρχε αρκετή σκληράδα. Παίξαμε με πολλές μακρινές μπαλιές. Μας πίεσαν αρκετά και για αυτό ήταν η μπάλα συνέχεια ψηλά. Πιστευω πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσαμε βάση των ευκαιριών να είμαστε αυτοί που θα έπαιρναν τη νίκη. Πρεπει να συνεχίσουμε", σχολίασε αρχικά και συνέχισε.

"Παίξαμε καλύτερα σε σχέση με τη Μπόρατς. Ο Ολυμπιακός είναι και πιο δυνατή ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα απόψε. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο, ειδικά μπροστά στους οπαδούς μας που γέμισαν το γήπεδο. Αν δεν σκοράρεις σε αυτά τα ματς δεν παίρνεις τη νίκη"



Ο Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός


Από την άλλη μεριά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε ικανοποιημενος με την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός, στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV.

"Είχαμε τις ευκαρίες μας στο παιχνίδι, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο μέρος ήταν ο Παναθηναϊκός κυρίαρχος, στο δεύτερο ήμασταν εμείς, ωστόσο ζητάω περισσότερα πράγματα από τους παίκτες μου", είπε αρχικά και συνέχισε: "Δεν υπάρχει πάντα εξήγηση, απλώς δεν ήμασταν σε καλή ημέρα, ενώ εκείνοι (σ.σ Παναθηναϊκός) ήταν. Γενικά δεν κάναμε όσα μπορούσαμε".


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ozofmm30i1)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ozf3baebb5)

Ο Βέλντε, ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί...

Μετά την αναμέτρηση, ο Κρίστοφερ Βέλντε, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 62ο λεπτό, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, και πως το τελικό σκορ είναι δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα.

"Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε πολύ να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε καλές φάσεις, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Νομίζω πως το 0-0 ήταν ένα δίκαιο σκορ.

Αυτά τα παιχνίδια είναι ωραία, δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν δεχθήκαμε όμως και γκολ, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο παιχνίδι".

Έσε: "Θέλαμε το κάτι παραπάνω..."

Ο επίσης άσος του Ολυμπιακού, Σαντιάγο Έσε, είπε από την μεριά του στην κάμερα της Cosmote TV:

"Και οι δύο ομάδες είχαν δύσκολα ματς, αλλά δεν παίξαμε καλά. Είχαμε και οι δύο ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Είναι δίκιο το 0-0 αν και θέλαμε κάτι παραπάνω. Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν πρέπει να κοιτάμε τα άλλα ματς, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη κοιτάμε το επόμενο ματς, πάμε μέρα με τη μέρα".