Όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς επέλεξαν τον Μπρόνι Τζέιμς στο Νο55 του draft του NBA τον Ιούνιο του 2024, όλοι περίμεναν και μόνο τη στιγμή. Όταν θα έμπαιναν μαζί στο παρκέ για να γράψουν ιστορία ως το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που αγωνίζεται την ίδια περίοδο, στην ίδια ομάδα στην κορυφαία λίγκα μπάσκετ του κόσμου. Αυτή η στιγμή είναι πλέον γεγονός και έχει τη δική της σημασία έστω κι αν έγινε σε φιλικό παιχνίδι της preseason.

ΛεΜπρον και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία στο NBA με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς

Από την... κούνια και την αγκαλιά του, συμπαίκτης του στο παρκέ ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, Μπρόνι! Οι δυο τους περίμεναν πώς και πώς αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και το φιλικό ματς με τους Σανς θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στο μυαλό και την καρδιά τους καθώς το όνειρό τους πήρε σάρκα και οστά. Για την... ιστορία, οι Λος Άντζελες ηττήθηκαν με 118-114, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μπροστά στην ιστορία που γράφτηκε και όλοι συζητούν για αυτή.

ΛεΜπρον και Μπρόνι Τζέιμς αγωνίστηκαν μαζί στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σανς για την preseason του NBA και έγραψαν ιστορία ως το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που μοιράζεται το παρκέ, έστω και σε επίπεδο αγώνα προετοιμασίας.

Ήταν η στιγμή που οι δυο τους την περίμεναν πολύ καιρό και από τη στιγμή που οι Λέικερς επέλεξαν τον Μπρόνι στο Draft, ήδη είχε γίνει το πρώτο βήμα για αυτή την ιστορική στιγμή.

Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, με την ομάδα του Λος Άντζελες να ηττάται από εκείνη του Φοίνιξ με 118-114.Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πάτησε παρκέ για 16'20", όπου μέτρησε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Μπρόνι αγωνίστηκε για 13'25", χωρίς να σημειώσει κάποιον πόντο (2 ριμπάουντ).

Γράφτηκε ιστορία στο ματς της preseason μεταξύ Λέικερς και Σανς. Οι ήλιοι επικράτησαν με 118-114 των λιμνάνθρωπων, αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το τι έγινε με τους ΛεΜπρον και Μπρόνι Τζέιμς. Οι δυο τους έγιναν το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που παίζουν παρέα σε ματς της κορυφαίς λίγκας του πλανήτη. Σπουδαία στιγμή και την περίμεναν πώς και πώς και οι δύο από τότε που η ομάδα του Λος Άντζελες επέλεξε τον Μπρόνι στο draft.

Για τους νικητές 15 είχε ο Οκότζι και από 12 μέτρησαν οι Γκιλέσπι, Ιγκοντάρο και Μπούκερ, ενώ ο Ντουράντ μέτρησε 6 πόντους στα 14 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Για τους ηττημένους ο ΛεΜπρον είχε 19 πόντους, ο Ντέιβις 17 με 9 ριμπάουντ, ενώ 14 είχε ο Ράσελ. Ο Μπρόνι έμεινε άποντος σε 13 λεπτά, όντας άστοχος στο μοναδικό σουτ που επιχείρησε.