Το "μενού" των σημερινών (07/10) αθλητικών μεταδόσεων περιστρέφεται κυρίως γύρω από το μπάσκετ, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Basket League όπου οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στο Λαύριο. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης που... ρίχνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής.

Ξεκίνημα με το... δεξί θέλει στη Basket League ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα του στην πρεμιέρα της Euroleague από την Φενέρμπαχτσε και να ξεκίνησει με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στην Basket League απέναντι στο Λαύριο το οποίο θα αντιμετωπίσει στην έδρα του. Επί ελληνικού... εδάφους οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει ιδανικά την πορεία τους καθώς πανηγήρισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν με την κατάκτηση του Super Cup κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλό τους, Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτιμ εκτός για τους "ερυθρόλευκους" είναι δεδομένα οι τραυματίες Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ μένει να φανεί ποιον από τους 7 ξένους (ΜακΚίσικ, Βιλντόσα, Ράιτ, Πίτερς, Γκος, Φουρνιέ, Πετρούσεφ) θα "κόψει" ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Από την άλλη, αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς για το Λαύριο τη φετινή σεζόν καθώς δεν παίζει στην Ευρώπη.

"Έχετε δει όλοι τις κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι. Ήταν μια εξαιρετική ομάδα, πλέον είναι μια ομάδα που έχει 15 παίκτες του υψηλότερου ευρωπαϊκού. Για μας το αυριανό παιχνίδι είναι ένα τεστ για να διαπιστώσουμε το επίπεδο ετοιμότητας και αυτό που θέλουμε να δούμε είναι πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που ξέρει πολύ καλά να τιμωρεί κάθε λάθος", ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Λαυρίου, Κώστας Μέξας που εκθείασε τον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2024 Σαγκάη Τένις