Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αγγλίας λίγες ημέρες πριν από τη μεταξύ τους "μονομαχία" (10/10, 21:45) στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική της Nations League καθώς αμφότερες οι ομάδες κινδυνεύουν να αγωνιστούν δίχως τα βαριά τους επιθετικά "όπλα"! Από την μία, προέκυψε πρόβλημα στην "γαλανόλευκη" με τον Φώτη Ιωαννίδη όμως και στις τάξεις των "τριών λιονταριών" προέκυψε θέμα με τον βασικό τους επιθετικό, Χάρι Κέιν!

Αμφίβολος για το ματς της Αγγλίας με την Εθνική Ελλάδος στο Nations League ο Χάρι Κέιν

Kομβικό είναι τόσο για την Αγγλία όσο και για την Εθνική Ελλάδος το μεταξύ τους ματς στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστικη του Nations League. Αμφότερες οι ομάδες "συγκατοικούν" στην κορυφή του ομίλου τους με έξι βαθμούς, με τη νίκη να μπορεί να αποδειχθεί... χρυσάφι! Οι δυο προπονητές όμως καλούνται να διαχειριστούν δυο τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο με τον Φώτη Ιωαννίδη όσο και τον Χάρι Κέιν που αποκόμισαν τραυματισμούς από τα παιχνίδια πρωταθλήματος την Κυριακή (07/10).

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του Έλληνα φορ που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο άλλο... στρατόπεδο, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "τριών λιονταριών" και αρχηγός της ομάδας, Κέιν ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στο εκτός έδρας παιχνίδι (3-) της Μπάγερν Μονάχου με την Άιντραχτ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστικη΄αλλαγή από τον Βινσέντ Κομπανί στο 72'.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει ωστόσο η συμμετοχή του βρίσκεται στον "αέρα" και θεωρείται αμφίβολη. Μια εξέλιξη που σίγουρα θα επηρεάσει τα πλάνα της Αγγλίας και φυσικά παίξει τον ρόλο της και για την Εθνική Ελλάδος!