Στα πιτς για τον επόμενο ένα μήνα θα μείνει ο Φώτης Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα στράικερ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να διαπιστώνεται ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, τραυματισμός που τον κρατά εκτός γηπέδων και φυσικά προκαλεί... πονοκέφαλο και αναπροσαρμογή πλάνων τόσο στον Ντιέγκο Αλόνσο όσο και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδος!

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Φώτης Ιωαννίδης - Τα ματς που χάνει με Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδος

Τον βασικό του επιθετικό θα χάσει ο Παναθηναϊκός για τον επόμενο έναν μήνα, με τον αρχηγό του να τίθεται νοκ άουτ, εξέλιξη που φυσικά έχει αντίκτυπο και στην Εθνική Ελλάδος η οποία δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Αγγλία (10/10) και την Ιρλανδία (13/10) στο Nations League. Με τους "πράσινους" θα χάσει μεταξύ άλλων το ντέρμπι με τον Άρη και το μεγάλο ματς με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για τη League Phase του Europa Conference League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας επιθετικός αποκόμισε τον τραυματισμό του στο εντός έδρας ντέρμπι του "τριφυλλιού" με τον Ολυμπιακό όταν και πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Αυτόματα σήμανε... συναγερμός τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την Εθνική Ελλάδος όπου επιβαιώθηκαν οι φόβοι για την απουσία τοου από τα γήπεδα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4oxm5m7d7k1)

Τα παιχνίδια από τα οποία αναμένεται να απουσιάσει ο Ιωαννίδης

Αγγλία- Ελλάδα (10/10)
Ελλάδα - Ιρλανδία (13/10)
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (20/10)
Παναθηναϊκός - Τσέλσι (24/10)
Παναθηναϊκός - Άρης (27/10)
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (29/10) - Κύπελλο Ελλάδος
Βόλος - Παναθηναϊκός (03/11)
Τζουργκάρντεν - Παναθηναϊκός (07/11)