Ο Asteras AKTOR είχε ταράξει τα... νερά με την πρόσληψη του Κλοντ Μακελελέ στην τεχνική ηγεσία. Οι Αρκάδες ήθελαν να φέρουν προπονητή από το πάνω ράφι για να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα, ο Γάλλος είχε δηλώσει στην παρουσίασή του ότι δεν έρχεται για τα χρήματα, αλλά γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο και του άρεσε το όραμα που έχει η ομάδα, ωστόσο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους έπειτα από ούτε μήνα κοινής πορείας.

Αιφνίδιο τέλος του Κλοντ Μακελελέ από την τεχνική ηγεσία του Astera AKTOR

Μόλις σε τρία παιχνίδια πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Astera AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ. Μια ημέρα μετά το διπλό στην Athens Kallithea έγινε γνωστό ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους και το μόνο που πλέον απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ. Υπό τις οδηγίες του Γάλλου, η ομάδα της Τρίπολης σε τρία παιχνίδια είχε 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, κάτι που σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ως... αήττητος!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακελελέ είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ στις 13 Σεπτεμβρίου και μάλιστα η πρόσληψή του είχε προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος που οι δυο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία του είναι η διαφορά φιλοσοφίας. Φυσικά, το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.