Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε την απόφαση να κάνει τη διαφορά και να πάει σε άλλο... επίπεδο τη φετινή σεζόν! Οι πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης γίνονται η πρώτη ομάδα της Euroleague που θα έχουν στο γήπεδό τους glass floor το οποίο κόστισε 3,2 εκατομμύρια ευρώ και οι πρώτες εικόνες από το ΟΑΚΑ δείχνουν τη νέα... εποχή που φαντάζει θεαματική, εντυπωσιακή και ιδιαίτερα πρωτοποριακή για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα!

Το glass floor "κλέβει" τις εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Κάτι το μοναδικό θα βιώσουν στο ΟΑΚΑ από εδώ και στο εξής όχι μόνο οι παίκτες και τα τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR αλλά και οι φίλαθλοι που θα βλέπουν τους "πράσινους" να αγωνίζονται σε γυάλινο δάπεδο! Οι εργασίες συνεχίζονται σε πυρετώδης ρυθμούς και οι πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εταιρεία που ανέλαβε την τοποθέτηση του glass floor... κόβει την ανάσα!

Αξίζει να τονιστεί ότι πρόκειται για την ίδια εταιρεία που είχε αναλάβει το glass floor στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στου Βελιγαρδίου, όπου διεξήχθη το Final Four του Basketball Champions League. Πέρα από την τεράστια και πρωτοποριακή αλλαγή με το glass floor φυσικά υπάρχουν και άλλες αλλαγές, με το ΟΑΚΑ πλέον να είναι στις εξέδρες του... καταπράσινο!

Κι όλα αυτά λίγες πριν από τη "μάχη" του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπάγερν Μονάχου για την 2η αγωνιστική της Euroleague την οποία οι "πράσινοι" θα υποδεχθούν στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ και θα διασταυρώσούσουν τα ξίφη τους με τους αντιπάλους τους παίζοντας στο εντυπωσιακό glass floor.