Πέρα από το ποδόσφαιρο και την... στρογγυλή θεά, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει μια ακόμη αδυναμία και αγάπη και αυτό είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα! Ο Σουηδός ήθελε να γιορτάσει στο έπακρο τα 43α γενέθλιά του και αποφάσισε να κάνει ένα απίθανο δώρο στον εαυτό του με την αγορά μιας κατάμαυρης Ferrari SF90 Stradale η οποία σην πιο απλή έκδοσή της κοστίζει 925.000 ευρώ!

Συλλεκτικό μοντέλο η Ferrari που έκανε δώρο στον εαυτό του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Η Ferrari που έκανε δώρο στα 43α γενέθλιά του τα οποία "έκλεισε" στις 3 Οκτωβρίου δεν ήταν... απλή. Πρόκειται για μια απίστευτη κατάμαυρη Ferrari SF90 Stradale που "κόβει" την ανάσα με το πόσο εντυπωσιακή είναι, ενώ πρόκειται για ένα συλλεκτικό μοντέλο καθώς σε όλο τον κόσμο έχουν παραχθεί μόλις 799. Το κόστος της αναμενόμενα στα... ύψη όπως και η επιτάχυνσή της!

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του, αποδίδει1.000 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα. Ο Ζλάταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το απίθανο απόκτημά του συνοδεύοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την Ferrari SF90 Stradale με την εξής λεζάντα: "Happy birthday to Zlatan".