Ο Καμπανιακός άντεξε στην πίεση του Διαγόρα και με "χρυσό" σκόρερ Κωτσόπουλο έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Ρόδο επικρατώντας με 1-0 για την 3η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2, ενώ απίστευτη εξέλιξη υπήρχε στον αγώνα του Astera AKTOR B' με τα Χανιά που αν και οι Κρητικοί ήταν... αγκαλιά με την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, ισοφαρίστηκαν στο 90+1' από τους Αρκάδες και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου.

Ο Αsteras AKTOR B' πήρε την... μπουκιά από το στόμα των Χανίων στις καθυστερήσεις

Mετά από χορταστικό παιχνίδι με εναλλαγή συναισθημάτων και "σκληρές" μονομαχίες, Asteras AKTOR B' και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Αν και οι Κρητικοί ήταν μια... ανάσα από το να πανηγυρίσουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από δυο σερί νίκες από Καλαμάτα και Πανιώνιο δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη καθώς οι Αρκάδες τους ισοφάρισαν στο 90+1' σε 1-1 με γκολ του Οκό, ενώ είχαν χάσει και πέναλτι στο 8'.

Στο 8ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν από νωρίς σε πέναλτι που κέρδισαν όταν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Ντέτλερ μέσα από την περιοχή. Ο Κωστέας ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο "νικήθηκε" από τον Σαφαρίκα που με σπουδαία και σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν και... γλίτωσε την ομάδα του από το γκολ!


Το γκολ για τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει! Στο 26ο λεπτό ο Κόλα "νίκησε" τον Αρχοντακάκη με διαγώνιο σουτ δίνοντας το προβάδισμα στους Κρητικούς που πέρασαν μπροστά με 1-0. Οι Αρκάδες "κυνήγησαν" την ισοφάριση και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς στις καθυστερήσεια και συγκεκριμένα στο 90+1' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαφαρίκας έκανε άστοχη έξοδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Οκό που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 και να αφήσει τα Χανιά με το... παράπονο!

Asteras AKTOR B' (Βεργέτης): Αρχοντάκης, Τουρκοχωρίτης (76′ Παπαδημητρίου), Μπουσάι, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουλούλης (46′ Καραγλάνης), Ντέτλερ (57′ Μπατζώνης), Προύντζος (68′ Καλά), Κετού, Κωστέας (46′ Σαμπάιο), Οκό.

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Προβυδάκης (64′ Ρότα), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Αρτουντουάγκα (85′ Μπάτζιος), Κυριακίδης, Λεμονής, Τσέλιος, Μάλτσι, Κόλα.

Διπλό-χρυσάφι για τον Καμπανιακό που επέστρεψε στις νίκες στη Super League 2

Ο Καμπανιακός μετά την νικηφόρα πρεμιέρα του, έχασε από τον Μακεδονικό και ήθελε πάση θυσία το διπλό στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα που επιθυμούσε διακαώς το τρίποντο καθώς δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς ήταν οι μεγάλοι νικητές καθώς με "χρυσό" γκολ του Κωτσόπουλου επιβλήθηκαν με 1-0 και άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων που έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Στο 36ο λεπτό ο Κωτσόπουλος άνοιξε λογαριασμό στο ματς για τους φιλοξενούμενους, ενώ το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και για τις δυο ομάδες και ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε άνετα να... αυξηθεί! Ο Διαγόρας είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 72’ όμως ο Γιακουμής είχε καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Μανιά. Ο Καμπανιακός πιέστηκε αρκετά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ωστόσο κατάφερε να διαχειιστεί το υπέρ του προβάδισμα και να πάρει τη νίκη 1-0.

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Γαλάνης, Παρασκευάς, Δημητρίου (46’ Σταματούλλας), Δημόπουλος, Μανωλάκης, Γαρουφαλιάς (46’ Μπρέγκου), Παπαδόπουλος (55’ Σαπουντζής), Τσιαντούλας, Άντο (74’ Καζάου), Κοκκίνης (60’ Λιούμης), Μανιάς.

Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Καθάριος Π. (75’ Ντουμάνης), Παπακωνσταντίνου (46’ Σαρβανίδης), Γαρύφαλλος (67’ Πέττας), Έππας, Κολλαράς, Καθάριος Ν. (67’ Μανιός), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (84’ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός.