Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γίνει άνω κάτω με την άσχημη πορεία της στην Premier League και ίόλα δείχνουν πως ο Έρικ Τεν Χάαχ, αυτή τη φορά, δύσκολα θα την γλιτώσει. Μάλιστα ακούγεται έντονα το όνομα του Ρουντ Φαν Νίστελρόι στους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με τον "Guardian", το μέλλον του Έρικ Τεν Χααχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποφασιστεί την Τρίτη (08/10), στη σύσκεψη κορυφής με επικεφαλής τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο Λονδίνο, με τον βοηθό του 54χρονου τεχνικού, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, να είναι το φαβορί για προσωρινός αντικαταστάτης του σε περίπτωση απομάκρυνσής του!

Ο Έρικ Τεν Χααχ βρέθηκε μια ανάσα από την έξοδο και το καλοκαίρι, αλλά ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έκανε την έκπληξη και τον διατήρησε στην τεχνική ηγεσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Τεν Χάαχ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Βέβαια τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση με τον Ράτκλιφ, ο οποίος ελέγχει το τμήμα ποδοσφαίρου, και ακόμη παρών θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος, Ομάρ Μπεράντα, ο αθλητικός διευθυντής, Νταν Άσγουορθ, και ο τεχνικός διευθυντής Τζέισον Γουίλκοξ.

Στο ρεπορτάζ του βρετανικού Μέσου τονίζεται ότι... "αν και δεν υπήρχε καμία ένδειξη εσωτερικά στον σύλλογο, τη Δευτέρα, ότι ο Τεν Χααχ πρόκειται να απολυθεί, ο Guardian κατανοεί ότι εάν ληφθεί, τελικά, μια τέτοια απόφαση, ο Φαν Νίστελροϊ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης εάν χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης.

Εάν, ωστόσο, ο πρώην φόργουορντ της Γιουνάιτεντ εντυπωσιάσει, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ο μόνιμος διάδοχος του Τεν Χααχ"!