Η Εθνική Ελλάδος έκανε την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Αγγλία στο "Γουέμπλεϊ" και αυτού που θα ακολουθήσει με την Ιρλανδία για το Nations League, όπου το παρών θα δώσει και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννούλης έδειξε πως ξέρει να... παίζει μπάλα και σε άλλα "γήπεδα". Πιο συγκεκριμένα έγινε "influencer" και κάλυψε την συγκέντρωση των παικτών της Εθνικής Ελλάδος στο ξενοδοχείο.

Όπως είπε και ο ίδιος κάνοντας χιούμορ, χρειάστηκε να στραφεί σ' ένα άλλο επάγγελμα, αφού στην μπάλα δεν έλεγε και πολλά. Ο αριστερός μπακ της Άουγκσμπουργκ το διασκέδασε με την ψυχή του και κατέγραψε υπέροχες στιγμές με την κάμερα των social media της Εθνικής Ελλάδος δημιουργώντας ένα υπέροχο βίντεο:




Το μήνυμα του Γιοβάνοβιτς για την παρουσία των φίλων της Εθνικής Ελλάδος στο Γουέμπλεϊ


Στο μεταξύ στο παιχνίδι με την Αγγλία, η Εθνική Ελλάδος αναμένεται να έχει και τη στήριξη περίπου 4.000 φιλάθλων της, με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς να λέει χαρακτηριστικά, στη συνέντευξη Τύπου.

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Έχει μεγάλη σημασία για την εξέλιξη του γκρουπ, γιατί είμαστε και οι δύο πρώτοι. Πιστεύω μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Δεν μου είναι περίεργο, οι Έλληνες είναι παντού. Αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε αντάξιοι και να μην τους απογοητεύσουμε", είπε ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδος.