Η Νάπολι και η Κόμο διαξίφισαν στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" την περασμένη Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι που άνοιξε την έκτη αγωνιστική της Serie A. Ο Αντόνιο Κόντε συναντήθηκε με τον Σεσκ Φάμπρεγας, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Τσέλσι από το 2016 έως το 2018. Η Νάπολι αποδείχθηκε ισχυρή για την Κόμο και επικράτησε 3-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφυγαν απολύτως ικανοποιημένοι από τον ιταλικό Νότο. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nvirqpf33d)

Ιταλία: Το πρωτότυπο "ευχαριστώ" της Κόμο

Μάλιστα, η Κόμο ανήρτησε τις ευχαριστίες της με πρωτότυπο, αλλά και ολίγον τι ιταλικό, τρόπο. Απέδωσε εύσημα στους φίλους της Νάπολι για τη συμπεριφορά τους και τους παρακίνησε να ταξιδέψουν για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, αφού δεσμεύτηκε να κεράσει από μία μπύρα κάθε οπαδό των "παρτενοπέι" που θα βρεθεί στο γήπεδο. 




Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Η Κόμο θα ήθελε να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες της στη Νάπολι και τους οπαδούς της για την υπέροχη επίδειξη αθλητισμού μετά από τον αγώνα το βράδυ της Παρασκευής.

Η ατμόσφαιρα στο στάδιο Μαραντόνα και η αντίδραση των δύο οπαδών μετά τον αγώνα ήταν απαράμιλλη, γι' αυτό η Κόμο θα χαρίσει μια μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στο εκτός έδρας ματς που θα δώσουν στο στάδιο Giuseppe Sinigaglia τον Φεβρουάριο του 2025"