Ο Ολυμπιακός νίκησε 93-75 το Λαύριο για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στην Basket League, ωστόσο το παιχνίδι ήταν κλειστό ως την τέταρτη περίοδο, όταν και οι "ερυθρόλευκοι" φόρτσαραν ελαφρώς για να φτάσουν στη νίκη. 

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, επιπλέον, αντιμετώπισε πρόβλημα με το ισχίο του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Τόμας Γουόκαπ για να τον ξεκουράσει, ενώ εκτός ήταν και ο Σακίλ ΜακΚίσικ πλην των τραυματιών Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, άφησε τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ για μόλις 11'36'' στο παρκέ. 

Ολυμπιακός: Επιστροφές κατά τη διαβολοβδομάδα


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, στη δήλωσή του τόνισε ότι η ομάδα του ήταν σαν να βρίσκεται "σε φόρμα Φεβρουαρίου", με "πνευματική και σωματική κούραση", επιπλέον "αργά πόδια" και χωρίς φρεσκάδα. Ωστόσο, όπως τόνισε, "ως τώρα έχουμε κάνει μόνο μία ήττα, από τη Φενέρμπαχτσε". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ptfku672ap)
Πάντως, κόμισε ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας, καθώς είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν ο Μουσταφά Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4pun2sk92hd)
Ο Σάσα Βεζένκοφ, από την πλευρά του, τόνισε πως "ήμασταν απαράδεκτοι για 30 λεπτά". Ο Βούλγαρος, πάντως, έβαλε σβηστά 25 πόντους. 

Ο Ολυμπιακός έχει τη Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ (11/10-21:15) για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ενώ στην Basket League (13/10-17:15) θα παίξει με τον Άρη, πριν την πρώτη διαβολοβδομάδα, με Αρμάνι Μιλάνο εντός και Αναντολού Εφές εκτός έδρας.