Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά για το 2024, όπως ανακοίνωσε, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Μια δυσάρεστη εξέλιξη για την Μαρία Σάκκαρη αναφορικά με το θέμα που αντιμετωπίζει και το οποίο ήταν πιο σοβαρό από ό,τι αρχικά είχε εκτιμήσει.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναφέρθηκε στον τραυματισμό της και την απόφαση της να μην αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2024, μέσω του προφίλ της στο Instagram.

"Τις τελευταίες εβδομάδες, ο μεγαλύτερός μου στόχος ήταν να επανέλθω από τον τραυματισμό που είχα στον ώμο. Δυστυχώς, λόγω αυτού, πρέπει να τελειώσω τη σεζόν μου νωρίτερα απ' ότι είχα προγραμματίσει. Θα επιστρέψω δυνατότερη και χωρίς πόνο. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Ήταν μία χρονιά με προκλήσεις, που με δίδαξε πολλά.

Θα τα πούμε σύντομα στην Αυστραλία", ανέφερε στο μήνυμά της η Μαρία Σάκκαρη.

Η αποχώρηση της Σάκκαρη από το US Open

H Μαρία Σάκκαρη εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο του US Open λόγω προβλήματος τραυματισμού. Έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποιο τουρνουά ενώ δεν υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πέρσι στη Γουαδαλαχάρα, γεγονός που της στοίχισε πολλούς βαθμούς και έφερε την υποχώρησή της στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.