Ο Χρήστος Τζόλης από φέτος δίνει... ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ, αφήνοντας την Γερμανία και την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στο ξεκίνημα της σεζόν είναι εντυπωσιακές.

Η Κλαμπ Μπριζ ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια στην άτυπη... κούρσα για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη. Έδωσε 6.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της και ήδη ο Έλληνας επιθετικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μέχρι στιγμής, ο 21χρονος εξτρέμ μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 1 γκολ στο Σούπερ Καπ και μία γκολάρα στο Champions League απέναντι στη Στουρμ Γκρατς, η οποία μάλιστα έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (0-1).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lo1jlfr3hl)


Η αποθέωση για τον Τζόλη και η μεταγραφή

Μιλώντας στη Nieuwsblad, ο μέχρι πρότινος προπονητής της Γάνδης, Χέιν Φανχάζεμπρουκ, αποθέωσε τον Έλληνα εξτρέμ, χαρακτηρίζοντάς τον ως την κορυφαία μεταγραφή στο Βέλγιο. "Είναι η καλύτερη μεταγραφή, γιατί έχει μεταπωλητική αξία. Αν συνεχίσει έτσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να πωληθεί για 30 εκατ. ευρώ", είπε ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήδη, μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στα ραντάρ τους.

Το πρώτο βραβείο MVP του Τζόλη στο Champions League

Μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του στο Champions League, ο Χρήστος Τζόλης, κατάφερε όχι μόνο να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, την Μπριζ, αλλά πέτυχε το μοναδικό τέρμα και ένα από τα πιο ωραία γκολ στη League Phase της διοργάνωσης απέναντι στην Στούρμ Γκρατς, σε μία μαγική βραδιά που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη.

Στο 23ο λεπτό, ο μόλις 22 ετών επιθετικός των Βέλγων, πήρε την μακρινή μπαλιά από τον συμπαίκτη του, κοντρόλαρε με το αριστερό και το φοβερό πλασέ του, δεν άφησε τον τερματοφύλακα της Στούρμ Γκρατς να αντιδράσει. Όπως ήταν φυσικό, ο Τζόλης αναδείχθηκε MVP του αγώνα, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει ως ονειρική την όλη κατάσταση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Θα τηλεφωνήσω στην οικογένειά μου, έβλεπα το τρόπαιο του MVP στο FIFA και τώρα το κρατάω στα χέρια μου. Σίγουρα θα μου έχουν στείλει μήνυμα, καθώς θα έβλεπαν το ματς", είχε πει μεταξύ άλλων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lnyjn8wf1d)