Η ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε 1-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Super League, εκφράζοντας παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης. Κάτι που έφερε και την επίσκεψη του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Ο αρχιδιαιτητής Στεφάν Λανουά, στον σχολιασμό των φάσεων, αναφέρθηκε και στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν υπήρχε παράβαση. Στην Ένωση, ωστόσο στάθηκαν πολύ στην διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό κι έτσι κλείστηκε ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

Σε αυτό το ραντεβού ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησεμε τον Μάκη Γκαγκάτση για πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξει και τον Λανουά και οποιοδήποτε όργανο, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα και όχι χτυπήματα κάτω από την ζώνη. Στην Ένωση θεωρούν πως από το Σάββατο και μετά, συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Η αναφορά της ΕΠΟ για το ραντεβού του Ηλιόπουλου με τον Γκαγκάτση

Στην ΕΠΟ, αναφορικά με τη συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, με τον Μάκη Γκαγκάτση, ανέφεραν χαρκτηριστικά: "Η συνάντησή τους ήταν προγραμματισμένη από την Κυριακή το βράδυ, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του αντιπροέδρου της, Γιώργου Κοσμά.

Στη συνάντηση εθίγησαν θέματα εφ' όλης της ύλης, ενώ για ζητήματα διαιτησίας ο κ. Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην ΚΕΔ, για την οποία τόνισε πως η ανεξαρτησία της και η διαδικασία επιλογής της μέσω UEFA δεν αμφισβητείται".

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για τη συνάντηση

Η ΑΕΚ από την μεριά της, ανέφερε σχετικά με την συγκεκριμένη συνάντηση:

“Επιζητούμε το ευ αγωνίζεσθαι. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις…
"Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί"… Ο νοών νοείτω…".