Η Εθνική Ελλάδος προετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης (10/10) στο Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία, χωρίς να έχει στην διάθεση της τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μια άτυχη στιγμή για τον Φώτη Ιωαννίδη αλλά και για την Εθνική Ελλάδος η οποία θα χάσει έναν από τους πλέον κομβικούς της παίκτες, κάτι για το οποίο αναφέρθηκε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντως ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα Τρίτη (8/10) κοντά στους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδος. Έδωσε το παρών στο γεύμα που πήραν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή, η οποία αύριο θα αναχωρήσει για το Λονδίνο προκειμένω να κάνει και την τελευταία προπόνηση στο Γουέμπλεϊ, πριν το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία.

Η αναφορά της Εθνικής Ελλάδος για τον Φώτη Ιωαννίδη

Η επίσκεψη τονίστηκε μέσα από τα προφίλ της Εθνικής Ελλάδος στα social media, όπου το σχετικό κείμενο συνόδευσαν και πολλές φωτογραφίες.

"Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές", ανέφερε το σχετικό κείμενο.





Ο Φώτης Ιωαννίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το πόσο πολύ θα ήθελε να είναι μαζί τους για να συμμετέχει σε αυτή την... μάχη απέναντι στην Αγγλία.