Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται το μομέντουμ που έχει δημιουργηθεί από τον περασμένο Μάρτιο και την ομάδα που κατέκτησε το Youth League, προκειμένου να δώσει έναυσμα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να κάνουν την υπέρβαση. 

Ολυμπιακός: Οι πέντε και οι... πέντε

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε πέντε νεαρούς από την ακαδημία: οι Αλέξανδρος Έξαρχος, Πασχάλης Τσουφάκης, Βασίλειος Καρκατσάλης, Κωνσταντίνος Πλις και Αλέξανδρος Τζαμαλής πρέπει να ένιωσαν άντρες μετά την υπογραφή τους. 

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ακόμα πέντε έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα. Πλην των Μπάμπη Κωστούλα και Χρήστου Μουζακίτη, που πλέον έχουν συμμετοχές σε σημαντικά παιχνίδια, οι Ισίδωρος Κουτσίδης, Αντώνης Παπακανέλλος και Θεοφάνης Μπακούλας περιμένουν τη σειρά τους. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τους χρησιμοποιήσει οπωσδήποτε μελλοντικά. 

Επίσης, ανακοινώθηκαν δύο μεταγραφές: οι Αμπντουλατίφ Ταϊγέ Γιουσούφ και Λαμίν Σιλά. Πρόκειται για Αφρικανούς. Ο τελευταίος, μάλιστα, σκόραρε και απέναντι στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Super League Κ19.