Η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε το πρωί για το Λονδίνο ενόψει του δύσκολου αγώνα της Πέμπτης (10/10) με την Αγγλία για το Nations League, όπου οι παίκτες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχουν το πρώτο κρας τεστ.

Η αναμέτρηση με την Αγγλία είναι υψηλών απαιτήσεων για την Εθνική Ελλάδος, η οποία πάντως έχει βγάλει με νίκες τα δύο πρώτα της ματς στο Nations League, που είναι και τα πρώτα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της.

Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος

Αναφορικά με το πρόγραμμα που έχει η Εθνική Ελλάδος στο Γουέμπλεϊ σήμερα, η συνέντευξη Τύπου θα διεξαχθεί στις 20.45 ώρα Ελλάδος και η προπόνηση στις 21:30 αντίστοιχα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βάλει και τις τελευταίες πινελιές σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Έγινε μια δοκιμή με τρία στόπερ, βάζοντας τον Ντόη δίπλα από τους Μαυροπάνο, Κουλιεράκη. Βέβαια οι περισσότερες δοκιμές έγιναν με 4άδα στην άμυνα.

Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να είναι ο Βλαχοδήμος και την τετράδα της άμυνας ίσως αποτελέσουν οι Τσιμίκας, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρότα. Στα χαφ έχει κερδίσει έδαφος ο Σιώπης αλλά και ο Ζαφείρης, αν και γύρισε και ο Μπακασέτας. Ο Βαγγέλης Παυλίδης αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του ίσως να έχει τριάδα τους Μασούρα, Τζόλη, Μπακασέτα.


ethnikh_1
ethnikh_2
ethnikh_3
ethnikh_4
ethnikh_5
ethnikh_6
ethnikh_7
ethnikh_8