Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ματς με την Ζαλγκίρις για την 2η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και το ζεύγος ΜακΚίσικ προετοιμάζεται και για το δεύτερο παιδί του.

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ είχε δείξει την δεύτερη εγκυμοσύνη της την βραδιά του πάρτι που έγινε προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη. Χαρούμενος και ο Σακίλ ΜακΚίσικ για το δεύτερο παιδί που έρχεται, με τον Αμερικανό μπήκε και δυνατά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η Μπέριλ κάνει συχνά αναρτήσεις με φουσκωμένη κοιλίτσα, στο τελευταίο της στόρι μάλιστα, φωτογραφήθηκε με την φόρμα του Ολυμπιακού, του αγαπημένου της.

"Κλέβοντας ντυσίματα από την ντουλάπα του Σακίλ, από αυτό το σημείο και στο εξής", έγραψε πάνω στην φωτογραφία της.

beril_makisik



Ο Ολυμπιακός, η σεζόν, ο ΜακΚίσικ και ο Μπαρτζώκας


Κι όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα επίσημα παιχνίδια του στη σεζόν. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο με βάση και τις σούπερ μεταγραφές που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι", όπως αυτή του Εβάν Φουρνιέ, αλλά και την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι από τους... παλιούς του ρόστερ και θα έχει τον ρόλο του, ο οποίος δεν αλλάζει. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε συνέντευξη που έδωσε στην Cosmote TV, αναφέρθηκε στο τι περιμένει φέτος από την ομάδα.


"Να παίξει με τον τρόπο που παίξαμε τα προηγούμενα τρία χρόνια. Η τελευταία χρονιά δείχνει και είναι η λιγότερη πετυχημένη με βάση τους τίτλους, αλλά το γεγονός ότι με τόσους τραυματισμούς καταφέραμε να πάμε ξανά στο Final Four και χάσαμε στο 5ο ματς με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας επί της ουσίας με ένα ψηλό. Ακόμα κι έτσι πήγαμε στο τελευταίο σουτ. Δεν λέω ότι ήταν επιτυχία, αλλά προπονητικά είπαμε ότι ήταν η δυσκολότερη χρονιά. Σε εμάς τους ίδιους άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί κάναμε τόσες υπερβάσεις".