Ένα από τα καλύτερα σίριαλ θα μπορούσε να γραφτεί βλέποντας κανείς τις εξελίξεις που συμβαίνουν από την αρχή της χρονιάς στον Asteras AKTOR. Μετά από 1,5 μήνα επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων οι Αρκάδες έχουν αλλάξει ήδη δύο προπονητές και σκέφτονται τον Σάββα Παντελίδη για τη συνέχεια της Super League.

Με Σάββα Παντελίδη θα συνεχίσει στη Super League ο Asteras AKTOR

Ο Asteras AKTOR έχει θέσει από την αρχή υψηλά το στόχο ενόψει της νέας χρονιάς τόσο στη Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Οι απαιτήσεις όμως φέρνουν και περισσότερους τριγμούς στην ομάδα που έχει ξεκινήσει περίεργα τη σεζόν.

Έχουν ήδη αλλάξει δύο προπονητές, με τον Μίλαν Ράσταβατς να "αντέχει" τρία παιχνίδια παρά τα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Κλοντ Μακελελέ ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις και παρόλο που έμεινε άηττητος, τελικά αποχώρησε κι εκείνος.

Πλέον οι Αρκάδες βρίσκονται ξανά στην αναζήτηση ενός τεχνικού που θα τους βάλει στον... ίσιο δρόμο, με τον Σάββα Παντελίδη να είναι ο επικρατέστερος, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχει στο σύλλογο.

Ο έμπειρος κόουτς επιστρέφει στην Πελοπόννησο μετά το 2018, όπου σε 46 ματς οι Αρκάδες μέτρησαν 17 νίκες, 17 ήττες και 12 ισοπαλίες, ενώ ήταν ο τελευταίος προπονητής με τον οποίο οι "κιτρινομπλέ" έπαιξαν στην Ευρώπη τη σεζόν 2017-2018.