Λιγότερο από μία ώρα έχει περάσει από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα, με την Εθνική και τον Παναθηναϊκό να βάζουν μαύρο στους λογαριασμούς της στα social media.

Σε μαύρο φόντο Παναθηναϊκός και Εθνική Ελλάδος λόγω του θανάτου του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου και προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο 31χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την ώρα που η γυναίκα του τον έψαχνε για τα γενέθλια του παιδιού του.

Το παιχνίδι της μοίρας ήταν απίστευτα άσχημο για την οικογένεια του Μπάλντοκ, με την Εθνική Ελλάδος να βρίσκεται σε σοκ, όπου βρίσκεται στην Αγγλία για την αναμέτρηση κόντρα στην παρέα του Χάρι Κέιν για την τρίτη αγωνιστική του Nations League. Το φόντο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο X είναι πλέον... μαύρο.

et


Με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε και η τελευταία ομάδα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ως ένδειξη πένθους έκανε αλλαγές και στα δικά του social media με το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου να είναι πολύ βαρύ μετά από αυτήν την εξέλιξη.

baldock_1

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Super League για το θάνατο του Μπάλντοκ

Σοκαρισμένη είναι και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με τη Super League από τη πλευρά να εκδίδει ανακοίνωση που αναφέρεται στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

"Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του"


Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Super League για τον Μπάλντοκ

Δεν είναι μόνο οι ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκε εκείνες που ευχήθηκαν συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ για το δυσάρεστο αυτό συμβάν, με τον ΠΑΟΚ να κάνει γνωστό στα social media την ανακοίνωση του.

"Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…".



Ο Ατρόμητος από την πλευρά του αποχαιρέτισε τον Έλληνα διεθνή που αγωνίστηκε 12 φορές με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του τα εξής:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.
Κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες".



Το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και η ΑΕΚ, η οποία είχε ενδιαφερθεί μάλιστα αρκετές φορές για την απόκτηση του τα προηγούμενα καλοκαίρια, καθώς ήθελε να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της, αλλά δεν τα κατάφερε. Μικρή σημασία έχει πλέον...

"Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του".