Την ίδια ώρα περίπου πριν τρεις ημέρες (06/10) ο Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνιζόταν στο ντέρμπι "αιωνίων" της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και πλέον ο Έλληνας διεθνής δε βρίσκεται τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.

Το τελευταίο... χειροκρότημα του Τζορτζ Μπάλντοκ στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο από την είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, με τη γυναίκα του να τον ψάχνει επί ώρες στο τηλέφωνο του.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη ζωή του στο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τον Μπάλντοκ να βρίσκεται στις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο.

Έπαιξε για 75 λεπτά - μέχρι να πάρει τη θέση του ο Γιάννης Κώτσιρας - με τον πρώην παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να αισθάνεται ενοχλήσεις και να ζητάει αλλαγή από τον προπονητή του, καθώς μετά από μακροχρόνια απουσία είχε αγωνιστεί αρκετά στα τελευταία παιχνίδια.

Στην είσοδο των ομάδων ο Μπάλντοκ φαίνεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι, το οποίο τελικά ήταν και το τελευταίο της ζωής του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ownu6t4ljl)