Το πένθος για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ στα 31 του, στο σπίτι που κατοικούσε στη Γλυφάδα, αποδεικνύεται πάνδημο. Χρήστες από διάφορες χώρες διαμηνύουν τη συντριβή τους και τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media. 

Ένας εξ αυτών των λογαριασμών δημοσίευσε το πιο στενόχωρο πλάνο. Ο ένας Μπάλντοκ αγκαλιάζει τον άλλον, πιθανότατα μετά τη λήξη παιχνιδιού της Ρέντινγκ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Championship. 




Ο αδελφός του Τζορτζ Μπάλντοκ, Σαμ, είναι 35 ετών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Φίλοι της Μίλτον Κιν Ντονς, που θρηνούν για το χαμό του δικού τους παιδιού, έκαναν λόγο για "αγόρι ντόπιο", που ξεκίνησε την καριέρα του από το κλαμπ. 



Ο Σαμ Μπάλντοκ ήταν επιθετικός και ξεκίνησε επίσης από τη Μίλτον Κιν Ντονς, το σύλλογο του Μπάκιγχαμ, που ήταν η γενέτειρα των δύο αδελφιών. Έφτασε, μάλιστα, να παίξει στην εθνική Αγγλίας U20, ενώ τη σεζόν 2011-12 φόρεσε τη φανέλα της Γουέστ Χαμ. 



Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τη σεζόν 2018-19, όταν οι δυο τους αντάμωσαν ως αντίπαλοι στα παιχνίδια της Σέφιλντ με τη Ρέντινγκ. Ο Σαμ Μπάλντοκ έφυγε από τη Ρέντινγκ το 2021, ενώ τελείωσε την καριέρα του έπειτα από μία σεζόν με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ, τη σεζόν 2022-23.

Πλέον, φέρεται, όπως έγραψε φίλη της Μίλτον Κιν Ντονς, να εργάζεται στο κλαμπ από το οποίο ξεκίνησε ο ίδιος και ο αδικοχαμένος αδελφός του, Τζορτζ Μπάλντοκ.