Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Η οικογένεια του 31χρονου 
ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος εξέδωσε μια ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας τον τραγικό θάνατό του, ενώ παράλληλα ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Την εν λόγω δήλωση παραθέτει ο δημοσιογράφος του Athletic Ντέιβιντ Όρνσταϊν και σε αυτή αναφέρεται: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

anakoinosi_oikogeneias_baldock



Το χρονικό

Ο 31χρονος άσσος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απαντούσε στις συνεχόμενες κλήσεις της συζύγου του, η οποία κινητοποιήθηκε προκειμένου να τον αναζητήσει.

Μάλιστα ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διαμένει, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντίκρισε το πτώμα του Μπάλντοκ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Ο Μπάλντοκ πιθανολογείται πως πνίγηκε έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, καθώς δίπλα στην πισίνα, βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι το οποίο μαζί με άλλα ευρήματα θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 31χρονος παίκτης του ΠΑΟ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, εκτιμάται από τα πρώτα ευρήματα πως πνίγηκε ζωντανός μέσα στη πισίνα του. Αυτό όμως, θα προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, που θα πραγματοποιηθεί.
Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, δεν είναι αναστατωμένο.