Συγκλονισμένη είναι σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού με τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ που έχει βυθίσει σε βαρύ πένθος τον ελληνικό αθλητισμό. Οι συμπαίκτες του στο "τριφύλλι" δεν μπορούν να το... πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στη ζωή ο δικός τους... Τζορτζ, με τα σπαρακτικά μηνύματά τους στα social media να "ραγίζουν" καρδιές και να συγκινούν.

Το... αντίο των παικτών του Παναθηναϊκού στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του, κάποιοι παίκτες της ομάδας έσπευσαν στο σπίτι του μαζί με ανθρώπους της ΠΑΕ, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς είχε συμβεί. Το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ και όλοι συνετριμμένοι.

Αφού επιβαιώθηκαν τα... χειρότερα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο συμπαίκτη τους στέλνοντας συγκινητικά και σπαρακτικά μηνύματα στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media. Ακολουθούν κάποια από τα ποσταρίσματα που έκαναν οι Ζέκα, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Μπαρτ Σένκεφελντ, Φίλιπ Τζούριτσιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Ρούμπεν Πέρεθ και Τόνι Βιλένα. Το αντίο στον δικό τους... Τζορτζ!

 

zeka_anarthsh
djuricic_anarthsh
verbic_anarthsh
magnusson_anarthsh
perez_anarthsh
schenkeveld_anarthsh
anarthsh_mpalntok
panathinaikos_george_mpalntok_social_media