Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης 9/10 το ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

*Διαβάστε ακόμα: Τζορτζ Μπάλντοκ: Αυτή είναι η πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής - Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα


Οι αναπάντητες κλήσεις που οδήγησαν στη σοκαριστική αποκάλυψη

Το... κουβάρι της τραγικής είδησης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται λίγες ώρες νωρίτερα, όταν η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στην Αγγλία, άρχισε να τον αναζητεί, καθώς το παιδί τους είχε γενέθλια.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν απαντούσε στις κλήσεις της και εκείνη άρχισε να ανησυχεί, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, για να πάει στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί.

Μόλις αυτός έφτασε στο σημείο, λίγο μετά τις 22:25 και μπήκε στο σπίτι, είδε τον διεθνή άσο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετά από 9 λεπτά είχε ήδη φτάσει εκεί.

Αμέσως, πιστοποίησαν τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με αποτέλεσμα μετά να αναλάβει η Ασφάλεια τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4rw6gjcpb4h)