Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται σύσσωμος ο ελληνικός αθλητισμός με την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, με τη σορό του να ανασύρεται από την πισίνα του σπιτιού του. Ο πρώην προπονητής της "γαλανόλευκης" Γκουστάβο Πογέτ αποχαιρέτησε τον άλλοτε παίκτη του με συγκινητικά λόγια μέσω ανάρτησής του στα social media.

Αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ ο πρώην προπονητής του στην Εθνική Γκουστάβο Πογέτ

Γκουστάβο Πογέτ και Τζορτζ Μπάλντοκ συνυπήρξαν στην Εθνική Ελλάδος, με τον 31χρονο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τα "γαλανόλευκα" το 2022 όταν και βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Ελλάδας ο Ουρουγουανός τεχνικός. Υπό τις οδηγίες του Πογέτ, ο Μπάλντοκ είχε καταγράψει 12 συμμετοχές με το εθνόσημο, ενώ οι δυο τους είχαν άριστη συνεργασία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής θέλησε να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον θάνατο του πρώην παίκτη του, στέλνοντας το δικό του σπαρακτικό μήνυμα μέσα από τα social media και συγκεκριμένα το Instagram, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: "Αγάπη και συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ. Είμαι συντετριμμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη, Τζορτζ".


poyet_anarthsh