Πρώτο θέμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα του και βύθισε σε βαρύ πένθος τον ελληνικό αθλητισμό. Το Sky Sports News έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη μνήμη του αμυντικού του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, ενώ η UEFA μέσω ανάρτησής της στα social media εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια.

Το video του Sky Sports στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Αναφορά στην τραγική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Sky Sports News. Οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής ξεκίνησαν λέγοντας: "Λυπηρά νέα σήμερα, καθώς ο πρώην αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Τζορτζ Μπάλντοκ απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα. Ο Μπάλντοκ μετακόμισε στην Αθήνα το καλοκαίρι ύστερα από επτά χρόνια στο Μπράμαλ Λέιν".

Στη συνέχεια έκαναν αναφορά στην καριέρα του τονίζοντας: "Ξεκίνησε την καριέρα του στη ΜΚ Ντονς, με δανεισμούς σε Τάμγουορθ, Όξφορντ και Νορθάμπτον, ενώ πανηγύρισε δύο ανόδους με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Παναθηναϊκός είναι σοκαρισμένος και συντετριμμένος με την απώλειά του". Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στο ποστάρισμα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και του Χάρι Μαγκουάιρ, που είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον Μπάλντοκ στην αγγλική ομάδα, καθώς και στην ανάρτηση της Εθνικής Αγγλίας.


Η συλλυπητήρια ανάρτηση της UEFA για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Η UEFA δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω ανάρτησής της στα social media, το οποίο και συνόδευσε με την εξής λεζάντα: "Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθιά θλιμμένοι από τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του".