Ανείπωτη είναι η θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που θρηνεί για την απώλεια του δικό του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα την Τετάρτη (09/10). Το κλίμα στις τάξεις του "τριφυλλιού" είναι ιδιαίτερα βαρύ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι προπονήσεις των "πρασίνων".

Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού μετά τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Με "διαλυμένη" την ψυχολογία του όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο απόλυτα σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βύθισε σε βαρύ πένθος τόσο την "πράσινη" οικογένεια αλλά και σύσσωμο τον ελληνικό αθλητισμό. Μάλιστα, μέλη της ομάδας βρέθηκαν και στο σπίτι του διεθνή αμυντικού το βράδυ της Τετάρτης (09/10) με τα σοκαρισμένα πρόσωπά τους να "μαρτυρούν" τον πόνο και το σοκ που βιώνουν.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το πρωί στο Κορωπί, ο τεχνικός διευθυντής και ο Ντιέγκο Αλόνσο συνομίλησαν με τους παίκτες σε μια έντονη συγκηνισιακά ατμόσφαιρα, ενώ πήραν την απόφαση να μην γίνουν προπονήσεις ούτε σήμερα (10/10) ούτε την Παρασκευή (11/10) καθώς το σοκ είναι τεράστιο και άπαντες βρίσκονται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.
 
Στη συνέχεια, αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο, με τη θλίψη και την οδύνη να κυριαρχούν και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει όλο αυτό το τραγικό που έχει συμβεί.