Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο θάνατος του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/10 νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

*Διαβάστε ακόμα: Τζορτζ Μπάλντοκ: Αποκάλυψη Καλλιακμάνη για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή - Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Ο μεσίτης που βρήκε το σπίτι στη Γλυφάδα για τον 31χρονο αμυντικό, ο Ανδρέας Βλαχόπουλος, ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωσε τον Τάσο Μπακασέτα, τους διεθνείς και τον Παναθηναϊκό για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε πως το... κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά την ανησυχία της συζύγου του διεθνούς μπακ, καθώς δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.


"Μέχρι το απόγευμα 6-7 η ώρα ήταν ζωντανός"

«Έψαχνε η σύζυγος του παίκτη τον σύζυγό της τηλεφωνικώς, γιατί η γυναίκα ήταν εκτός Ελλάδας με τον γιο τους και δεν τον έβρισκε. Στην απόγνωσή της παίρνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που τυχαίνει να μένει στο ρετιρέ, να του πει "δεν βρίσκω τον άνδρα μου, μήπως είναι κάτω στο σπίτι, μπορείτε να δείτε τι γίνεται" κ.λπ. Κατεβαίνει ο άνθρωπος και τι βλέπει... τον άνθρωπο στην πισίνα νεκρό», είπε μεταξύ άλλων.

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε: «Ξέρουμε από κάποιους συμπαίκτες του ότι μέχρι το απόγευμα 6-7 η ώρα ήταν ζωντανός. Και μας παίρνει ο άνθρωπος, παιδιά, έχει γίνει το και το, του λέμε κάλεσε την Αστυνομία, κάλεσε και το ΕΚΑΒ, αντίστοιχα εμείς ταυτόχρονα ενημερώσαμε την ομάδα και τους συμπαίκτες του από την Εθνική, τον Μπακασέτα κ.λπ., ώστε αφού δεν υπήρχαν κάποιοι άλλοι εδώ πέρα, τα παιδιά από την ομάδα, να πάνε να δουν τι γίνεται και μετά μαζεύτηκε η Αστυνομία, ήρθε το ΕΚΑΒ, τον σφράγισαν τον χώρο».

Ο κ. Βλαχόπουλος εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Μπάλντοκ πρέπει να ένιωσε κάποια αδιαθεσία ή να έπαθε ανακοπή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4rxzsfnqhap)