Συγκλονιστικές στιγμές βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και σύσσωμο τον ελληνικό αθλητισμό. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού Τσικίνιο - Ροντινέι και ο αδερφικός του φίλος, Ντέλε Άλι, έστειλαν τα δικά τους συγκηνιτικά μηνύματα μέσα από τα social media, όπου εκφράζουν τη θλίψη, την οδύνη και τα συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Αποχαιρέτησαν τον Μπάλντοκ, Αλμέιδα, Ροντινέι, Τσικίνιο και Ντέλε Άλι

Ο Ματίας Αλμέιδα έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τα social media για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του που θρηνούν την απώλεια του. Ο προπονητής της ΑΕΚ έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του στο Twitter: "Αναπαύσου εν ειρήνη, όλη μου η στήριξη στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού Τσικίνιο με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram και μάλιστα γραμμένη στα ελληνικά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, όπου τονίζει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μια θλιβερή στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην οποία δεν υπάρχει... ανταγωνισμός!

"Από εδώ εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για έναν πρώην συνάδελφο που δυστυχώς μας άφησε. Να αναπαύεσαι εν ειρήνη, George Baldock. Πολύ θλιβερή στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρό μας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε για έναν συνάδελφο που μας άφησε. Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και να τους δώσει πολλή δύναμη", αναφέρει ο Ροντινέι.



"Η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Αναπαύσου εν ειρήνη", έγραψε από την άλλη ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Τσικίνιο που αποχαιρετά έναν αντίπαλό του που έφυγε άδικα από τη ζωή μόλις στα 31 του χρόνια.

tsikinio_anarthsh

Ο αδερφικός φίλος του Τζορτζ Μπάλντοκ, Ντέλε Άλι, αποχαιρέτησε τον διεθνή αμυντικό του Παναθηναϊκού με τον οποίο είχε ισχυρό δέσιμο και στενή φιλία καθώς οι δυο τους είχαν υπάρξει από μικροί συμπαίκτες στην ΜΚ Ντονς."Σ' αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη, αδερφέ μου", έγραψε ο Ντέλε Άλι στο Instagram με μια κοινή τους φωτογραφία από διακοπές γεμάτη από... χαμόγελα.


deleali_anarthsh