Η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σκορπίσει ανείπωτη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που θρηνεί τη μεγάλη απώλεια του διεθνούς αμυντικού του Παναθηναϊκού. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η ομάδα που συνδέθηκε για μια επταετία ο 31χρονος, είναι συνετριμμένη με τον αιφνίδιο θάνατό του και οι οπαδοί προχώρησαν σε μια αξιέπαινη κίνηση έξω από το γήπεδο.

Φόρος τιμής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έγραψε τη δική του ιστορία στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μια ομάδα που είχε πάντα στην καρδιά του, με την οποία έζησε πολλές ξεχωριστές στιγμές, με κορυφαίες όλων τις δυο ανόδους στην Premier League, ενώ συνολικά κατέγραψε με την αγγλική ομάδα 205 συμμετοχές. Μάλιστα, την πρώτη σεζόν του στον σύλλογο πέτυχε κάτι μοναδικό, αφού αγωνίστηκε και στα 38 ματς του πρωταθλήματος δίχως να χάσει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής (3.657 λεπτά)!

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δήλωσε σοκαρισμένη, με τους οπαδούς στους οποίους ήταν ιδιαίτερα αγαπητός να τον τιμούν με τον δικό τους τρόπο έξω από το γήπεδο της ομάδας "Μπράμαλ Λέιν". Εκεί έχει τοποθετηθεί η φανέλα του Μπάλντοκ με το νούμερο 2, ενώ έχουν αφήσει και λουλούδια στη μνήμη του.

baldock_sheffiled_united_fc_fanela