Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο ελληνικός αθλητισμός με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη με την απώλειά του. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο πένθος του και για αυτό τον λόγο ανακοίνωσε και επίσημα ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε Σκιάθο και Αλόννησο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ο Ολυμπιακός ανέβαλλε τις εκδηλώσεις των ευρωπαϊκών μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ

Για σήμερα (10/10) και αύριο (11/10) ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού σε Σκιάθο και Αλόννησο ωστόσο ο αιφνίδιος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ οδήγησε τους Πειραιώτες να αναβάλλουν τις εοραστικές εκδηλώσεις τους ως ένδειξη πένθους. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα οριστεί νέα ημερομηνία!

"Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο πάνδημο πένθος λόγω του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ και οι προγραμματισμένες για σήμερα (10/10) και αύριο (11/10) εκδηλώσεις με την έκθεση των Ευρωπαϊκών τροπαίων σε Σκιάθο και Αλόννησο, αντίστοιχα, αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία", αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.