Τεράστιο είναι το σοκ που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος έχιε βυθίσει σε βαρύ πένθος και έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό. Οι Έλληνες διεθνείς... συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν με κοινή δήλωσή τους τον αγαπημένο τους συμπαίκτη με ένα μήνυμα που "ραγίζει" καρδιές.

Έλληνες διεθνείς για Τζορτζ Μπάλντοκ: "Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ φίλε"

Οι Έλληνες διεθνείς προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους. Σοκαρισμένοι μόλις έμαθαν την είδηση του θανάτου του δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. "Παγωμάρα", θλίψη, οδύνη και τεράστια στεναχώρια για την απώλεια του συμπαίκτη τους. Τα λόγια καρδιάς και ψυχής τους ξεχωριστά. Ο πόνους τους όπως αναφέρουν, απερίγραπτος. Και φυσικά δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ!

Σε λίγες ώρες η Εθνική διασταυρώνει τα ξίφη της στο Γουέμπλεϊ με την Αγγλία και όπως υπογραμμίζουν οι Έλληνες διεθνείς: "Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του, η οποία είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δήλωση των παικτών της Εθνικής

"Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και συμπαίκτης, ο Τζορτζ, δεν είναι πια μαζί μας. Ο πόνος μας είναι απερίγραπτος.
Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του, η οποία είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.
Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του.
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…".