Η μεγάλη επιστροφή του μικρού Γιαννάκη στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη είναι γεγονός μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και το χειρουργείο που έκανε. Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να καλύψει τα έξοδα για τον φίλαθλό του και πλέον τον περιμένει να βαρέσει... πέναλτι στην Τούμπα.

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο μικρός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ

Μπορεί οι ώρες να είναι δυσάρεστες μετά την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών, αλλά πάντα υπάρχει μία αχτίδα φωτός. Μία τέτοια περίπτωση δεν θα μπορούσε να μην είναι ο κατά κόσμον μικρός Γιαννάκης.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης που είναι το όνομά του είχε στο πλευρό του τον ΠΑΟΚ, που τον βοήθησε να κάνει το βήμα παραπάνω και να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ ώστε να χειρουργηθεί και να μπορέσει να ζήσει το δικό του όνειρο.

Όπως είχε δηλώσει ο αγαπημένος φίλαθλος όλης της Ελλάδος, θέλει να περπατήσει μέσα στην Τούμπα και ο "Δικέφαλος του Βορρά" έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνει αυτή η επιθυμία πραγματικότητα, με την εγχείρηση να πηγαίνει εξαιρετικά.

Μετά από έναν μήνα παρουσίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους. "Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!" κι ευχή όλων μας είναι να το πραγματοποιήσει.