Δεν έφτανε το πολύ κακό ξεκίνημα στην Premier League για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρχίζουν και δημιουργούνται κι άλλα προβλήματα. Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού, ο Νουσαΐρ Μαζράουι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και θα λείψει για τουλάχιστον δύο μήνες.

Πρόβλημα στην καρδιά και εκτός για δύο μήνες τουλάχιστον ο Μαζράουι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάθε χρόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει με προοπτικές, αλλά στην πορεία κάτι πηγαίνει στραβά. Φέτος τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, καθώς ούτε στην Premier League ούτε στο Europa League έχουν κυλήσει όπως θα ήθελαν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Σκέφτηκαν πολύ έντονα ν' απομακρύνουν τον Έρικ Τεν Χαγκ από τον πάγκο του συλλόγου, αλλά η τελευταία απόφαση ήταν να παραμείνει. Πλέον ο Ολλανδός προπονητής θα πρέπει να σχεδιάζει τα πλάνα του χωρίς τον Νουσαΐρ Μαζράουι.

Ο Μαροκινός - που μετακόμισε μαζί με τον Ντε Λιχτ από την Μπάγερν Μονάχου - αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη καρδιά του, έχοντας κάποιες αρρυθμίες, κάτι που έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το γνωρίζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να κάνει μία επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, με το χρόνο επιστροφής του να ξεκινάει από τους δύο μήνες και να φτάνουν μέχρι και το νέο έτος, δημιουργώντας ακόμη ένα θέμα στους ήδη πληγωμένους "κόκκινους διαβόλους".