Ο Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε τη θλίψη με τον θάνατο του και στο Γουέμπλεϊ οι παίκτες της Αγγλίας και της Εθνικής Ελλάδος, καθώς και όλα τα μέλη της αποστολής, απέτισαν τον δικός τους φόρο τιμής.

Συγκινητικές οι στιγμές με την είσοδο των παικτών της Αγγλίας και της Ελλάδας όπου φορούσαν το μαύρο περιβραχιόνιο, ενώ κάτι ανάλογο έκαναν και οι διαιτητές της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίων του Nations League.

Ο ξαφνικός θάνατος του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ένα σοκ.

Μάλιστα ήταν μαύρο το λάβαρο που έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας, στην καθιωρένη ανταλλαγή των αρχηγών των ομάδων.



Επίσης κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή, ενώ στα μάτριξ του Γουέμπλεϊ έπαιξε μια φωτογραφία του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η εικόνα των διεθνών στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου, τον οποίο τραγουδούσαν έδειχνε και τη λύπη τους, ενώ ο Λάζαρος Ρότα ήταν εμφανώς συγκινημένος.

Η τραγωδία του Μπάλντοκ, η Εθνική Ελλάδος και ο Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές της "γαλανόλευκης" ενημερώθηκαν για την τραγωδία του διεθνή αμυντικού λίγο μετά την τελευταία τους προπόνηση στο "Γουέμπλεϊ", την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης με την Αγγλία για το Nations League.

Κι αφού δεν μπορούσε να αναβληθεί το ματς, τιμήθηκε η μνήμη του Μπάλντοκ με ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και με τα μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο των παικτών των δύο ομάδων, αλλά και των διαιτητών.

Στον Παναθηναϊκό το πρωί της Πέμπτης αποφάσισαν την ακύρωση των προγραμματισμένων προπονήσεων έως και την Κυριακή.